Hopp til innhold

OPERAPUB 

Gratis inngang
Spilletid: 1 time
Sted: USF Verftet (Sardinen) Billettpriser: Gratis inngang
Premiere: 07. apr. 2021 Spilleperiode: 07/04 - 02/06

Sett av 7. april! Det har ikke vært mulig å arrangere OperaPub så langt i år på grunn av de forlengede smitteverntiltakene i Bergen kommune. Nå kan det endelig skje ...

Vi satser på at det nå blir mulig å arrangere OperaPuben i april, mai og juni. Det kommer fortsatt an på retningslinjene fra kommune og regjering, som åpningstider og restriksjoner rundt kor- og allsang. Men - vi håper det går mot lysere tider og jobber mot at vi endelig kan samles igjen. Sett av datoene og følg med ...

Ønsker du å entre scenen i Sardinen på USF Verftet? Gjerne med en arie, en duett eller hva med en vise eller et musikal-nummer?

Vi stiller med pianist, som kan øve med deg/dere i forkant samme kveld. Kontakt Bergen Nasjonale Opera ved koordinator Møyfrid Engeset på moyfrid@bno.no i forveien hvis du vil opptre.

Gratis inngang! Men merk:
Det blir det mest sannsynlig lagt ut et begrenset antall billetter (men fortsatt gratis) pga Covid 19-situasjonen.

Konserten starter kl. 21.30 og varer ca. 1 time.

Om smittevern og tiltak: Les mer på hjemmesiden til USF Verftet.

Adresse:

Sardinen USF, USF Verftet
Georgernes verft 12
5011 Bergen

Generelt om OperaPuben:
På OperaPuben kommer du tett på operasangere i uformelle omgivelser. Solistene er amatører, studenter, korister og av og til gjestende sangere fra våre operaforestillinger.

For noen er OperaPuben den aller første scene-erfaringen, og det er ikke bare de store og dramatiske ariene som får plass her: Musikalnummer, romanser, viser, egne komposisjoner … hver OperaPub har sin egen personlighet, og det dukker alltid opp en eller flere overraskelser.

Det er nå sju år siden (2014) Bergen Nasjonale Opera satte i gang med OperaPub, og etter å ha arrangert dette populære og uhøytidelige konseptet både på Logen Bar, Chagall og Underlig er turen nå kommet til USF Verftet.

Følg også gjerne med på Bergen Nasjonale Operas facebook-side for program fra gang til gang.

OperaPuben på YouTube

Samtlige spilledatoer


07/04 Onsdag 21.30
USF Verftet (Sardinen) Gratis inngang
Gratis inngang
05/05 Onsdag 21.30
USF Verftet (Sardinen) Gratis inngang
Gratis inngang
02/06 Onsdag 21.30
USF Verftet (Sardinen) Gratis inngang
Gratis inngang