Hopp til innhold

Alvaro Zambrano

Den chilenske tenoren Alvaro Zambrano har gjestet Bergen og Vestlandet flere ganger, blant annet som Don José i kammerversjonen av Carmen.

Tenoren Alvaro Zambrano studerte sang ved Pontificia Universidad Catolica i hjemlandet Chile og senere ved Musikkhøyskolen i Freiburg i Tyskland.

Han har mottatt et sangerstipend fra Helene Rosenberg Foundation, og han er prisvinner fra Commerzbank Foundation’s Gustav Scheck Competition.

I perioden 2012-2016 var han medlem av ensemblet ved Deutsche Oper i Berlin hvor han har sunget en mengde roller, bl.a. Tamino/Tryllefløyten, Nemorino/Elskovsdrikken og Fenton/Falstaff. Sommeren 2018 tolket han Der Prinz i operaen Lulu av Alban Berg ved Oper Leipzig.

Han har gjestet BNO flere ganger, i roller som Albazar i Rossinis opera Il turco in Italia våren 2017 og som Don José i kammerversjonen av Carmen som var på Vestlandsturné høsten 2018. Sesongen 2019/20 er han tilknyttet Oper Leipzig, i roller som Styrmannen i Den flyvende hollender og Spoletta i Tosca.

Medvirket på

Julekonsert på Åmot
Spilleperiode: 07-08/12

Jul på Åmot

Julestemning på låven presenteres av Bergen Nasjonale Opera og Villa Åmot. Her får du servert en lekker julemeny basert på lokale råvarer og de vakreste operaarier mellom rettene.

Les mer Kjøp billetter
Filipa van Eck i rollen som Carmen
Spilleperiode: 11-13/10

Operafest på Terminus 2018

Tre dagers operafest på Grand Hotel Terminus, med OperaBobler (UTSOLGT), OperaSmak, Afternoon Tea (UTSOLGT) og en sydende forestilling av Carmen!

Les mer Kjøp billetter
Filipa van Eck i rollen som Carmen
Spilleperiode: 13-19/10

Carmen

Carmen er operahistoriens mest kjente rolleskikkelse. I denne forførende forestillingen får du det beste av det beste, med alle de kjente ariene, på én time.

Les mer Kjøp billetter
Telt Uten Modell Presse Lowres
Spilleperiode: 18-20/08

Mimì Goes Glamping (2017)

Opera, natur, fantastisk mat og mye moro. Opplev arier på fjorden i historiske båter, opera på låven, overraskelser rundt bålet under stjernene, poesi og musikk, yoga og mye mer. Dette er en festival utenom det vanlige; Mimi Goes Glamping har fått mye oppmerksomhet over hele Europa.

Les mer Kjøp billetter
Turcoprog2
Spilleperiode: 25-31/03

Il Turco in Italia

"Den tar pusten fra deg" - Bachtrack "En brilliant forestilling" - NRK Spillerom "Gode sangere i alle rollene" - BT

Les mer Utsolgt