Hopp til innhold

Annika Schlicht

Annika Schlicht gjestet oss for første gang som Auntie i Peter Grimes. Våren 2020 er hun tilbake, da i bukserollen som Sesto, i Mozarts La clemenza di Tito.

Den tyske mezzosopranen Annika Schlicht ble uteksaminert med diplom fra Hochschule für Musik Hanns Eisler Berlin i 2015. Siden sesongen 2015/16 er hun en del av ensemblet ved Deutsche Oper i Berlin, der hun har opptrådt i et vidt spekter av roller, slik som Prins Orlovsky i Flaggermusen, Hans i Hans og Grete, Dorabella i Mozarts Così fan tutte og Maddalena in Verdis Rigoletto.

Hun har også utvidet repertoaret med Wagner-roller som Flosshilde in Das Rheingold og Götterdämmerung, Siegrune i Die Walküre og Adriano i Rienzi. Schlicht har også gjestet andre store operahus som Bayerische Staatsoper, Opéra national de Paris og Semperoper i Dresden. Sesongen 2019/20 rolledebuterer hun på hjemmebane ved Deutsche Oper som Mary i Den flyvende hollender, Fenena i Nabucco og som Fricka i Rhingullet i regissør Stefan Herheims nye Ring-syklus (med premiere juni 2020).

Auntie i vår Peter Grimes i 2017 markerte hennes skandinaviske debut, og våren 2020 er hun tilbake, da i bukserollen som den forelskede Sesto i La clemenza di Tito av Mozart.Medvirket på

Peter Grimes Nett
Spilleperiode: 30-31/05

Peter Grimes på Festspillene 2017

Brittens mesterverk, satt til en klaustrofobisk småby på Englands forblåste kyst, presenterer noe av den mektigste og mest teatralske musikken som noensinne er skrevet for operascenen.

Les mer Kjøp billetter