Hopp til innhold

Werther av Massenet


Se liveopptak av Werther i Grieghallen, med et stjernelag solister og Bergen Filharmoniske Orkester under ledelse av Frédéric Chaslin. Ny produksjon av Bergen Nasjonale Opera, med regi og design av Antony McDonald.

"Ren nytelse" - Klassisk Musikk
"Anbefales på det varmeste" - Bergensavisen
"En elegant, flytende tolkning" - Bergens Tidende

Opptak fra 22. mars 2019


Read more

Tryllefløyten Foto Monika Kolstad Play video

Tryllefløyten / Trailer

Se traileren til Tryllefløyten av Mozart i Grieghallen! Spilledatoer 5., 7., 9. og 11. november 2022

DGE trailer thumbnail Play video

Den Glade Enke 2.0 / Trailer

26. mars 2022 har Lehárs morsomme operette premiere i Grieghallen! Velkommen til en virvelvind av begivenheter, romantiske forviklinger, høye benspark og dristige kostymer. Viljasangen, Enkevalsen og alle de andre musikalske godbitene kommer selvsagt som perler på en snor i denne klassikeren, bearbeidet til norsk av Eirik del Barco Soleglad, som også har rollen som den oppfinnsomme teaterdirektøren Zeta.

Carmen Play video

Carmen / Trailer

Carmen er en av verdens mest spilte operaer, men hva skjedde etter siste akt? Bergen Nasjonale Opera har laget en film inspirert av Carmen, innspilt med både internasjonale solister og lokale krefter under korona-krisen. Se traileren her!

Easter Hymn 2 Play video

Påskesalmen fra Cavalleria rusticana

Solist Elisabeth Teige synger sammen med Edvard Grieg Kor med gjester og barn fra EGKs talentprogram, i en ny og annerledes digital forestilling, basert på artistenes egne opptak.

Beate Mordal BW 1500x1000 Play video

La clemenza di Tito: S'altro che lagrime

Den norske sopranen Beate Mordal synger rollen som Servilia i vår nye produksjon, som har premiere 21. mars 2020. (Oppdatering: Utsatt til våren 2021, der Mordal har byttet rolle til Vitellia.) Her kan du høre henne synge Servilias arie, S’altro che lagrime, fra La clemenza di Tito.

Catriona Morison Play video

Werther: Va! Laisse couler mes larmes

​Catriona Morison, vinner av BBC Cardiff Singer of the World i 2017, fremfører den krevende og vakre Charlottes arie fra Werther av Jules Massenet.