Hopp til innhold

Beate Rostin

Beate Rostin er utdannet ved Høyskolen for Teater, opera og musikal i Gøteborg. Hun har hatt engasjement ved flere teatre i Sverige og Norge, og en rekke roller i filmer og TV-produksjoner. Beate har også praktisk pedagogisk utdannelse fra HIB og underviser barn og unge fra 7 til 18 år i teater og sang, bl.a ved Bergen kulturskole.

Beate har jobbet for Bergen Nasjonale Opera med "Skriv en Opera prosjekter " og "Prosjekt Opera" siden 2009, og holdt våren 2019 inspirasjonskurset for Werther sammen med Sapfo Stavrides. Våren 2020 var hun med i begge skoleprosjektene for La clemenza di Tito: Det vil si både i "Kjærlighet i rødt, hvitt og svart"-forestillingen for videregående skoler i Vestland fylke – og som operapedagog (sammen med Sunniva Lien Olsen) for inspirasjonskursene for 8.-10. trinn i Bergen kommune.

Høsten 2020 besøker Beate Rostin ungdomsskoler i Bergen sammen med Stian Økland, med "Hurtigkurs i opera", inspirert av Verdis Macbeth.

Medvirket på

Kjærlighet i rødt, hvitt og svart
Spilleperiode: 21-29/01

Kjærlighet i rødt, hvitt og svart

Er kjærleiken raud og blodig, uskuldskvit – eller svart og egoistisk? Mozart blir presentert med ein heilt eigen vri,  når vidaregåande skular i januar får besøk av Bergen Nasjonale Opera.

Les mer Gratis inngang