Hopp til innhold

Program

Se det nye programmet for sesongen 2017 / 2018

Bilde Hans Grete
Spilleperiode: 22/10-03/11

Hans og Grete på Vestlandsturné

Humperdincks verdenskjente opera i ny produksjon. Hans og Grete er et eventyr fra brødrene Grimms samling og et av de mest kjente i vestlig kultur.

Les mer Kjøp billetter
Opera Pub Vizerskaya Web
Spilleperiode: 01/11-06/12

Operapub på Chagall

Bergen Nasjonale Opera arrangerer Operapub på Chagall hver første onsdag i måneden, og i over to år har den vært en suksess med stinn brakke hver gang.

Les mer Gratis inngang
Otello
Spilleperiode: 11-15/12

Otello

Bergen Nasjonale Opera og Bergen Filharmoniske Orkester presenterer Otello av Giuseppe Verdi, et sterkt drama om sjalusi og kjærlighet, med fremragende sangere i hovedrollene.

Les mer Kjøp billetter
Kristina Sorthvitt 1
Spilleperiode: 14/01

Kristina Mkhitaryan og Rame Lahaj i konsert

Kristina Mkhitaryan og Rame Lahaj har vunnet priser og høstet lovord på internasjonalt toppnivå i året som gikk. Sammen skal de fremføre sine favorittarier og noen av operaens vakreste duetter i stemningsfulle Håkonshallen.

Les mer Kjøp billetter
Kristina Sorthvitt 1
Spilleperiode: 14-21/01

Konsertserie i Håkonshallen

For andre år på rad presenterer BNO intimkonserter i Håkonshallen. Den anerkjente norske sopranen Marita Sølberg utfolder seg i stor vokal prakt, mens Kristina Mkhitaryan og Rame Lahaj presenterer sine favorittarier og kjente duetter.

Les mer Kjøp billetter
Lise Davidsen Photo Ole Jørgen Bratland Statoil 35 72Dpi
Spilleperiode: 07/02

Lise Davidsen Aulaen

Lise Davidsens stemme er en sensasjonell og vekker oppsikt over hele verden. Hun fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2015 da hun vant flere priser.

Les mer Kjøp billetter
Borealis 3X3 Ny
Spilleperiode: 09/03

3x3 Borealis

Sammen med Borealis - en festival for eksperimentell musikk, presenterer Bergen Nasjonale Opera tre nye 15-minutters cutting edge-operaer av unge nordiske komponister, alle bosatt i Norge.

Les mer Kjøp billetter
Elisabeth Teige
Spilleperiode: 10-16/03

Den flyvende hollender

Hollenderen er dømt til å seile på de syv hav til evig tid, og kun en ung kvinnes uforbeholdne kjærlighet kan løse han fra forbannelsen. Elisabeth Teige, Norges ledende wagnersopran, i den kvinnelige hovedrollen Senta.

Les mer Kjøp billetter
Berlioz Requiem Originalbilde Trevillion
Spilleperiode: 23-24/05

Berlioz Grande Messe Des Morts

Et av 1800-tallets mest forbløffende musikkverk. Presenteres av Bergen Nasjonale Opera, Bergen Filharmoniske Orkester og Festspillene i Bergen.

Les mer Kommer snart