Hopp til innhold

Avlysninger og refusjon

Tirsdag 7. april kom regjeringen med forbud mot alle kultur- og idrettsarrangement frem til 15. juni på grunn av koronaviruset. Samme dag anbefalte Bergen kommune avlysning av vårens festivaler. Dermed avlyses også våre forestillinger på festspillene.

I tillegg til tidligere avlysninger er nå også Festspillene avlyst grunnet koronaviruset. Dette rammer våre forestillinger på festspillene, Salome og Future Opera.

AVLYSTE FORESTILLINGER VÅREN 2020
La clemenza di Tito
Debatt på UiB
Lyttelos på Litteraturhuset
Opera i Austevoll
Salome (Festspillene i Bergen)
Future Opera (Festspillene i Bergen)

HAR DU KJØPT BILLETT TIL SALOME ELLER FUTURE OPERA?
Alle som har kjøpt billetter til arrangementer på årets festspill vil bli kontaktet av festspillene snarest mulig og få pengene refundert. Arbeidet med refusjoner starter rett etter påske. Mer info om refusjoner vil publiseres på fib.no/refusjon

HAR DU KJØPT BILLETT TIL LA CLEMENZA DI TITO, LYTTELOS ELLER OPERA I AUSTEVOLL?
Billettene ble annullert i vårt billettsystem 2. april, og vil bli refundert til din konto. Grunnet stor pågang og mange avlyste arrangementer, vil det ta mellom 1 til 8 uker før pengene er på konto. Håper på forståelse for dette. En oppdatering vil bli sendt via nyhetsbrev så snart vi får bekreftet at refusjonen har blitt gjennomført.

Vi ønsker å takke publikum og støttespillere for all forståelse og støtte. Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake på opera snart!

Pass på dere selv i mellomtiden, og hjelp til med å beskytte de sårbare i samfunnet ved å følge rådene fra Folkehelseinstituttet.

Vi oppdaterer denne siden og sosiale medier ved endringer.

Siste nyheter

Carmen

Carmen - Se traileren!

Carmen er en av verdens mest spilte operaer, men hva skjedde etter siste akt? Bergen Nasjonale Opera har laget en film inspirert av Carmen, innspilt med både internasjonale solister og lokale krefter under korona-krisen. Se traileren her!

Filming the hideaway

CARMEN – en film blir til

Gjesteblogger og musikalsk arrangør Stephen Higgins rapporterer fra Carmen-innspillingen, med stjernesangere og en ny vri og fascinerende vri på historien..

Svart

#BlackoutTuesday

MUSIC INDUSTRY BLACKOUT 2ND JUNE / This evening's performance has been postponed

Ring en opera-dude eller diva

Ring en opera-dude eller diva!

Har du lyst til å prate med en operasanger, orkestermusiker, regissør … eller kanskje en komponist? Nå har du sjansen til å ringe direkte inn til dem, fra Bergen i nord til Madrid i sør!

Ingvild og Ingeborg

Understudy til norsk operastjerne

Ingvild Schultze-Florey har den siste måneden vært skyggen til Ingeborg Gillebo, en av norges mest suksessrike sangere. "Jeg har hengt på henne som en klegg", sier den unge mezzosopranen om tiden som understudy i Grieghallen.