Hopp til innhold

Avlysninger og refusjon

Tirsdag 7. april kom regjeringen med forbud mot alle kultur- og idrettsarrangement frem til 15. juni på grunn av koronaviruset. Samme dag anbefalte Bergen kommune avlysning av vårens festivaler. Dermed avlyses også våre forestillinger på festspillene.

I tillegg til tidligere avlysninger er nå også Festspillene avlyst grunnet koronaviruset. Dette rammer våre forestillinger på festspillene, Salome og Future Opera.

AVLYSTE FORESTILLINGER VÅREN 2020
La clemenza di Tito
Debatt på UiB
Lyttelos på Litteraturhuset
Opera i Austevoll
Salome (Festspillene i Bergen)
Future Opera (Festspillene i Bergen)

HAR DU KJØPT BILLETT TIL SALOME ELLER FUTURE OPERA?
Alle som har kjøpt billetter til arrangementer på årets festspill vil bli kontaktet av festspillene snarest mulig og få pengene refundert. Arbeidet med refusjoner starter rett etter påske. Mer info om refusjoner vil publiseres på fib.no/refusjon

HAR DU KJØPT BILLETT TIL LA CLEMENZA DI TITO, LYTTELOS ELLER OPERA I AUSTEVOLL?
Billettene ble annullert i vårt billettsystem 2. april, og vil bli refundert til din konto. Grunnet stor pågang og mange avlyste arrangementer, vil det ta mellom 1 til 8 uker før pengene er på konto. Håper på forståelse for dette. En oppdatering vil bli sendt via nyhetsbrev så snart vi får bekreftet at refusjonen har blitt gjennomført.

Vi ønsker å takke publikum og støttespillere for all forståelse og støtte. Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake på opera snart!

Pass på dere selv i mellomtiden, og hjelp til med å beskytte de sårbare i samfunnet ved å følge rådene fra Folkehelseinstituttet.

Vi oppdaterer denne siden og sosiale medier ved endringer.

Siste nyheter

Ingvild og Ingeborg

Understudy til norsk operastjerne

Ingvild Schultze-Florey har den siste måneden vært skyggen til Ingeborg Gillebo, en av norges mest suksessrike sangere. "Jeg har hengt på henne som en klegg", sier den unge mezzosopranen om tiden som understudy i Grieghallen.

La clemenza di Tito

Avlyst: La clemenza di Tito

På bakgrunn av utviklingen av korona-pandemien har Bergen Nasjonale Opera og Musikkselskapet Harmonien besluttet å avlyse operaen La clemenza di Tito med premiere 21. mars.

La clemenza di Tito

Sex, vold og moderne opera

Helt fra tidlige tider har opera vært eksplisitt. Ofte like barbarisk som romantisk - og med langtrukne dødsscener. Men hva med iscenesettelsen? Må den være satt til fortiden?

Lyttelos

Lyttelos: La clemenza di Tito

Vil du også bli en Mozart-elsker? Eller ønsker du bare en ny og annerledes opplevelse av hans musikk? Bli med lyttelosen inn i Mozarts opera La clemenza di Tito. Få dager senere kan du se operaen i Grieghallen!