Hopp til innhold

Avlysninger og refusjon

Bergen Nasjonale Opera følger rådene som gis av Bergen kommune og Folkehelseinstituttet og avlyser flere arrangement som følge av koronaviruset.

I likhet med alle i Norge er vi bekymret for spredningen av koronaviruset, og følger rådene som gis av Bergen kommune og Folkehelseinstituttet.

AVLYSTE FORESTILLINGER
La clemenza di Tito
Debatt på UiB
Lyttelos på Litteraturhuset
Opera i Austevoll

HAR DU KJØPT BILLETT?
Det er for øyeblikket stor pågang på billettkontoret og vi ber om forståelse for at det kan ta tid å besvare henvendelser. Vi tar kontakt med alle som har kjøpt billetter når vi har det praktiske på plass. Vi jobber med ulike refusjonsordninger; tilbakebetaling og gavekort. Noen av våre publikummere har etterlyst muligheten for å kunne donere billettinntekten.

Vi ønsker å takke alle i publikum og støttespillere for all forståelse og støtte.

Pass på dere selv i mellomtiden, og hjelp til med å beskytte de sårbare i samfunnet ved å følge rådene fra Folkehelseinstituttet. Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake på opera snart!

Følg med på utviklingen via Folkehelseinstituttets nettsider.

Vi oppdaterer denne siden og sosiale medier ved endringer.

Siste nyheter

Ingvild og Ingeborg

Understudy til norsk operastjerne

Ingvild Schultze-Florey har den siste måneden vært skyggen til Ingeborg Gillebo, en av norges mest suksessrike sangere. "Jeg har hengt på henne som en klegg", sier den unge mezzosopranen om tiden som understudy i Grieghallen.

La clemenza di Tito

Avlyst: La clemenza di Tito

På bakgrunn av utviklingen av korona-pandemien har Bergen Nasjonale Opera og Musikkselskapet Harmonien besluttet å avlyse operaen La clemenza di Tito med premiere 21. mars.

La clemenza di Tito

Sex, vold og moderne opera

Helt fra tidlige tider har opera vært eksplisitt. Ofte like barbarisk som romantisk - og med langtrukne dødsscener. Men hva med iscenesettelsen? Må den være satt til fortiden?

Lyttelos

Lyttelos: La clemenza di Tito

Vil du også bli en Mozart-elsker? Eller ønsker du bare en ny og annerledes opplevelse av hans musikk? Bli med lyttelosen inn i Mozarts opera La clemenza di Tito. Få dager senere kan du se operaen i Grieghallen!

Griegkvartalet

Griegkvartalet - Ett steg nærmere!

Kapasiteten i Grieghallen er sprengt, og Bergen ligger langt etter Oslo og resten av landet når det gjelder kulturbygg. Dette medfører at byens befolkning går glipp av gode kulturelle opplevelser, blant annet musikaler og andre turnerende konserter.