Hopp til innhold

Rame Lahaj

Tenoren Rame Lahaj fra Kosovo var prisvinner i den prestisjetunge sangkonkurransen Operalia i 2016. Forrige sesong sang han Edgardo/Lucia di Lammermoor ved Opéra national de Paris, tittelrollen i Faust i Tel Aviv, Duca/Rigoletto under festivalen i Savonlinna og gjorde flere konserter i London og Mexico sammen med Placido Domingo.

I inneværende sesong gjør han Alfredo/La traviata både i Paris og ved Bolshoi i Moskva under ledelse av Sokhiev, samt Duca/Rigoletto i Helsinki og Malmø, regissert av Kasper Holten. Han har også en omfattende konsertturné foran seg sammen med den verdenskjente sopranen Angela Gheorgiu. Rame Lahaj gjestet Bergen Nasjonale Opera i 2016 som Pinkerton/Madama Butterfly til stor begeistring og særdeles gode kritikker.

"Rame Lahaj er den perfekte partner i rollen som Pinkerton, en fenomenal, "italiensk" heltetenor med stor, glansfull stemme og karismatisk scenisk nærvær" - Bergens Tidende (Madama Butterfly, 2016)

Ms Bno Mb 5773

Medvirket på

Kristina Mkhitaryan and Rame Lahaj
Spilleperiode: 14/01

Kristina Mkhitaryan og Rame Lahaj i konsert

Kristina Mkhitaryan og Rame Lahaj har vunnet priser og høstet lovord på internasjonalt toppnivå i året som gikk. Sammen skal de fremføre sine favorittarier og noen av operaens vakreste duetter i stemningsfulle Håkonshallen.

Les mer Kjøp billetter