Hopp til innhold

Dmitry Lavrov

​Den russiske barytonen Dmitry Lavrov ble uteksaminert i 2007 fra Rimsky-Korsakov-konservatoriet i St. Petersburg.

Allerede som student debutere han i tittelrollen i Eugen Onegin, en rolle som han også fikk æren av å åpne det nye 2000-seters store operahuset Mariinskij II i samme by i 2013. I årene 2011-14 var Lavrov fast ansatt ved Deutsche Oper am Rhein i Düsseldorf, med høydepunkt som Figaro/Barberen i Sevilla, Escamillo/Carmen og Silvio/Bajazzo.

Han har gjestet Bergen Nasjonale Opera ved flere anledninger, blant annet som Prins Afron/Gullhanen, og også som sanger på festivalen Mimì Goes Glamping i Sunnfjord 2017. Lavrov har også tolket Escamillo i flere ulike operahus i Tyskland, som i Düsseldorf, Köln og Darmstadt.

Medvirket på

Filipa van Eck i rollen som Carmen
Spilleperiode: 11-13/10

Operafest på Terminus 2018

Tre dagers operafest på Grand Hotel Terminus, med OperaBobler (UTSOLGT), OperaSmak, Afternoon Tea (UTSOLGT) og en sydende forestilling av Carmen!

Les mer Kjøp billetter
Opera Bobler Lady Sea Term
Spilleperiode: 29/09

Opera i Austevoll 2018

For første gang reiser vi sørover til Austevoll der vi inviterer til en hel kveld med opera og god mat og drikke i den idylliske havna i Bekkjarvik.

Les mer Kommer snart
Filipa van Eck i rollen som Carmen
Spilleperiode: 13-19/10

Carmen

Carmen er operahistoriens mest kjente rolleskikkelse. I denne forførende forestillingen får du det beste av det beste, med alle de kjente ariene, på én time.

Les mer Kjøp billetter
Telt Uten Modell Presse Lowres
Spilleperiode: 18-20/08

Mimì Goes Glamping (2017)

Opera, natur, fantastisk mat og mye moro. Opplev arier på fjorden i historiske båter, opera på låven, overraskelser rundt bålet under stjernene, poesi og musikk, yoga og mye mer. Dette er en festival utenom det vanlige; Mimi Goes Glamping har fått mye oppmerksomhet over hele Europa.

Les mer Kjøp billetter