Hopp til innhold

Arkiv

Magnus Staveland Finalnett

Konsert med Magnus Staveland

Tenoren Magnus Staveland og Bjarte Eike med Barokksolistene tar oss med på en musikalsk reise inn i Europas hoff og kirker, akkurat som omreisende musikanter gjorde det for flere hundre år siden.

Mari Eriksmoen Nettdin

Konsert med Mari Eriksmoen

Norges mest internasjonalt kjente sopran, Mari Eriksmoen, tar med seg et knippe velvalgte sanger til en konsert tett på publikum.

Operasalong Smoke

Operasalong (2017)

OperaSalong gir deg muligheten til å lytte til eksperter diskutere operaen, komponisten og temaene i våre produksjoner.

Turcoprog2

Il Turco in Italia

"Den tar pusten fra deg" - Bachtrack "En brilliant forestilling" - NRK Spillerom "Gode sangere i alle rollene" - BT

Peter Grimes Nett

Peter Grimes på Festspillene 2017

Brittens mesterverk, satt til en klaustrofobisk småby på Englands forblåste kyst, presenterer noe av den mektigste og mest teatralske musikken som noensinne er skrevet for operascenen.

Messias Program Nett

Händels Messias

Händels store verk levendegjort i mesterlig scenisk fremførelse. Bergen Nasjonale Opera og Festspillene i Bergen presenterer premieren, iscenesatt av regissør, designer og videokunstner Netia Jones.

Operabobler Fedje Web

Opera på Fedje 2017

Bergen Nasjonale Opera og FAB. NR 8 inviterer til en sommerkveld i havgapet med ren nytelse, både for smaksans og øre!

Telt Uten Modell Presse Lowres

Mimì Goes Glamping (2017)

Opera, natur, fantastisk mat og mye moro. Opplev arier på fjorden i historiske båter, opera på låven, overraskelser rundt bålet under stjernene, poesi og musikk, yoga og mye mer. Dette er en festival utenom det vanlige; Mimi Goes Glamping har fått mye oppmerksomhet over hele Europa.

Paperbag Princess Web

Fengselsopera - Papirposeprinsessen

Bergen fengsel, avdeling Osterøy, og Bergen Nasjonale Opera inviterer til opera basert på Robert Munschs historie om det å tørre å stå for egne verdier. Med innsatte og ansatte i koret.

Grete Heksen Nett

Hans og Grete på Vestlandsturné

Humperdincks verdenskjente opera i ny produksjon. Hans og Grete er et eventyr fra brødrene Grimms samling og et av de mest kjente i vestlig kultur.

Papirposeprinsessen Prinsessensloss Nett

Papirposeprinsessen

Kom og bli med på all humoren og dramaet som oppstår når Händel møter norske folketoner, en jålete prins støter på en slu drage, og når den modige prinsessen med hjelp fra det som egentleg er skolens korsangere skal rydde opp i alt kaoset.

Otello

Otello

Bergen Nasjonale Opera og Bergen Filharmoniske Orkester presenterer Otello av Giuseppe Verdi, et sterkt drama om sjalusi og kjærlighet, med fremragende sangere i hovedrollene.

Ave Maria - Latonia Moore

Live stream: Otello

Se den kritikerroste forestillingen via live stream fra Grieghallen kl. 18:55 fredag 15 desember.