Hopp til innhold

Arkiv

Kristina Mkhitaryan and Rame Lahaj

Kristina Mkhitaryan og Rame Lahaj i konsert

Kristina Mkhitaryan og Rame Lahaj har vunnet priser og høstet lovord på internasjonalt toppnivå i året som gikk. Sammen skal de fremføre sine favorittarier og noen av operaens vakreste duetter i stemningsfulle Håkonshallen.

Marita Sølberg

Marita Sølberg i konsert

Den prisvinnende norske sopranen Marita Sølberg synger et kresent utvalg sanger inspirert av William Shakespeares tekster.

Lise Davidsen Foto av Florian Katolay

Lise Davidsen

Lise Davidsens stemme er en sensasjon og vekker oppsikt over hele verden. Hun fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2015 da hun vant flere priser.

Borealis Future Opera Nett

Future Opera 2018

Sammen med Borealis - en festival for eksperimentell musikk, presenterer Bergen Nasjonale Opera tre nye 15-minutters cutting edge-operaer av unge nordiske komponister, alle bosatt i Norge.

Den flyvende hollender

Den flyvende hollender

Dette er Wagner på høyt internasjonalt nivå, melder Aftenposten om forestillingen i Bergen. Kun 2 forestillinger igjen av Den flyvende hollender, som dømt til å seile de syv hav til evig tid, kun kan reddes av en kvinnes uforbeholdne kjærlighet.

Berlioz Grande Messe Des Morts

Berlioz Grande Messe Des Morts

Et av 1800-tallets mest forbløffende musikkverk. Presenteres av Bergen Nasjonale Opera, Bergen Filharmoniske Orkester og Festspillene i Bergen. Streames også live 24. mai kl. 19.25.

Opera Bobler Lady Sea Term

Opera på Fedje 2018

Vi fortsetter suksessen fra i fjor og inviterer til opera og krabbefest på Fedje, landsbyen i havet.

Opera Bobler Lady Sea Term

Opera i Austevoll 2018

For første gong reiser vi sørover til Austevoll der vi inviterer til ein heil kveld med opera og god mat og drikke i den idylliske hamna i Bekkjarvik.

Filipa van Eck i rollen som Carmen

Operafest på Terminus 2018

Tre dagers operafest på Grand Hotel Terminus, med OperaBobler (UTSOLGT), OperaSmak, Afternoon Tea (UTSOLGT) og en sydende forestilling av Carmen!

Filipa van Eck i rollen som Carmen

Carmen

Carmen er operahistoriens mest kjente rolleskikkelse. I denne forførende forestillingen får du det beste av det beste, med alle de kjente ariene, på én time.

Candide

Candide

6 på terningen fra BA og BT til Broadway operetten Candide, som sammen med West Side Story er de mest kjente verkene av komponisten Leonard Bernstein.

Julekonsert på Åmot

Jul på Åmot

Julestemning på låven presenteres av Bergen Nasjonale Opera og Villa Åmot. Her får du servert en lekker julemeny basert på lokale råvarer og de vakreste operaarier mellom rettene.